A mai trecut o luna, cu bune cu rele. Sa uitam de cele rele si sa ne amintim de cele bune. Asa ca haideti sa vedem impreuna ce am gatit bun luna asta alcatuind cartea de bucate a lunii martie. Si nu numai atat! Pentru ca, in afara de retete am publicat si recenzii la doua carti despre un stil de viata sanatos: “Ratiunea mai presus de emotii” si “Hormonul stresului-efecte si solutii” si un articol cu sfaturi despre cum sa alegem scaunele de masa pentru copii.
Sa ne delectam acum cu ce am gatit in martie
Cei mai simpli biscuiti cu fulgi de ovaz
Mic dejun raw cu kiwi si spanac
Pesto de leurda cu ardei copti
Napolitana cu crema caramel si nuci
Mic dejun cu banane si coacaze
Salata de fenicul cu portocale
Si tot luna aceasta a avut si un prim invitat, Silvia, care a avut placerea sa ne impartaseasca una din retetele sale, un Tort raw cu capsuni si afine si am fost gazda provocarii culinare lansata de Stefania, “Weekend cu spor” a carui parada o puteti vedea de asemenea pe blog.
Pofta buna sa aveti si un aprilie spornic!
Maria says
O sa incerc budinca de amaranth cu afine, cred ca e un deliciu !
Claudia V says
Mie mi-a placut. Sa stii ca are un gust mai ciudatel, adica specific, de la amaranth dar e buna. Mie mi-a placut sa o mananc calda.Rece parca nu mai era la fel.Fiecare cu gusturile lui ;)
anastasia says
wow! nici nu ştiu ce să aleg!
cred că-s delicioase toate! :)
mulţumesc pentru reţete, o săptămână cât mai frumoasă!
Claudia V says
Ma bucur ca iti plac. Alege orice si incearca o reteta. Apoi spune-mi te rog cum ti-a iesit ;)
O saptamana frumoasa si tie!