• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

March 14, 2014 · 3 Comments

Mic dejun cu banane si coacaze

Mic dejun· Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut

Spune si altora!
       

mic dejun cu bananeRecunosc ca nu tot timpul imi incep dimineata cu un mic dejun cu banane si coacaze. Mai degraba cu un ceai si niste biscuiti. Insa, din cand in cand, profit iarna, de fructele pe care le-am conservat din timp la congelator si vara de bogatia de fructe pe care ne-o ofera natura si imi iau micul dejun combinand diferite fructe sau legume verzi.

Mic dejunul de astazi se face foarte repede si este plin de vitamine si antioxidanti, exact ce ne trebuie acum la inceputul primaverii. Este o reteta simpla si usor de facut si necesita doar cateva ingrediente.

Reteta de mic dejun cu banane si coacaze

  • Ingrediente mic dejun cu banane si coacaze:mic dejun cu banane

doua banane
150 grame de coacaze
doua linguri de fulgi din germeni de grau

  • Mod de preparare mic dejun cu banane si cocaze:
  1. Taiem bananele bucati si le punem in blender.
  2. Peste ele adaugam coacazele si mixam totul bine.
  3. In compozitia rezultata adaugam doua linguri de germeni de grau si amestecam totul bine.
  4. Punem in cupe si servim
  • Tips&Trics:

Daca vi se pare prea acru puteti adauga miere de albine sau alt indulcitor natural precum stevia rebaudiana.

Pofta buna sa aveti!


Spune si altora!
       
 
      
« Cum alegem un scaun pentru masa copii
Budinca raw de chia cu afine »

Comments

  1. Paula Gafitescu says

    March 14, 2014 at 10:53 am

    Ce culoare dementiala are, superb! Cred ca e si delicios.

    Reply
    • Claudia V says

      March 14, 2014 at 11:22 am

      Daaa, e foarte bun. Mai mult de jumatate a mancat cel mic deci trebuie sa mai fac :)

      Reply

Trackbacks

  1. Smoothie cu mure si piersici | Lecturi si Arome says:
    August 8, 2014 at 4:50 am

    […] lor le aduce si sa le introducem in alimentatia noastra in diferite forme: smoothie, limonada, mic dejun, desert raw, […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • 8 sfaturi practice pentru a găti minimalist January 23, 2023
  • Prăjitură rapidă cu mascarpone January 19, 2023
  • 10 idei de salate pentru anotimpul rece January 13, 2023

Archives

March 2014
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
« Feb   Apr »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316