Recunosc ca nu tot timpul imi incep dimineata cu un mic dejun cu banane si coacaze. Mai degraba cu un ceai si niste biscuiti. Insa, din cand in cand, profit iarna, de fructele pe care le-am conservat din timp la congelator si vara de bogatia de fructe pe care ne-o ofera natura si imi iau micul dejun combinand diferite fructe sau legume verzi.
Mic dejunul de astazi se face foarte repede si este plin de vitamine si antioxidanti, exact ce ne trebuie acum la inceputul primaverii. Este o reteta simpla si usor de facut si necesita doar cateva ingrediente.
Reteta de mic dejun cu banane si coacaze
doua banane
150 grame de coacaze
doua linguri de fulgi din germeni de grau
- Mod de preparare mic dejun cu banane si cocaze:
- Taiem bananele bucati si le punem in blender.
- Peste ele adaugam coacazele si mixam totul bine.
- In compozitia rezultata adaugam doua linguri de germeni de grau si amestecam totul bine.
- Punem in cupe si servim
- Tips&Trics:
Daca vi se pare prea acru puteti adauga miere de albine sau alt indulcitor natural precum stevia rebaudiana.
Pofta buna sa aveti!
Ce culoare dementiala are, superb! Cred ca e si delicios.
Daaa, e foarte bun. Mai mult de jumatate a mancat cel mic deci trebuie sa mai fac :)