Ce poti face cu ouale ramase de la Paste
Am vorbit destul de des, pe blog, despre risipa de mancare, mai exact de eliminarea acesteia. Mai ales acum de sarbatori, cand gatim mai mult ca niciodata si mancam intr-un timp scurt mai mult decat putem, acest subiect este actual.
Nu numai ca gatim sau mancam prea mult dar o parte dintre noi mai si aruncam mancarea la gunoi, din pacate. In loc sa o reciclam, sa o refolosin in alt context ca sa zic asa.
In ideea aceasta m-am gandit sa alcatuiesc o mica colectie de retete in care putei folosi ouale rosii fierte, pregatite conforma traditiei pentru masa de Paste.
Am publicate deja cateva retete simple si usor de facut in care se folosesc oua fierte si decat sa le cautati pe blog, rasfoind marea carte virtuala de bucate am zis ca sa le adun aici in acest articol.
Salata de oua cu ridichi – click aici
Oua scotiene – click aici
Salata ”Mimoza” cu ton, legume si ou – vezi video
Aboneaza-te si tu la canalul de Youtube!
Aperitiv cu carne tocata – click aici
Oua umplute cu crema de urda – click aici
cosmin says
Foarte bune ideile..mulţumim
Claudia V says
Cu placere!
o femeie says
super idei! fix de ce aveam nevoie!
Salata ruseasca e the best, eu stiam ca i se zice shuba :)
Claudia V says
Am specificat ca si se zice si shuba :)
Doar ca shuba originala se face cu altfel de peste :p
o femeie says
eu asa ca tine o stiu a face :) – asta e shuba mea :)