• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

July 29, 2014 · 5 Comments

Salata de naut cu legume de vara

Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut· Salate/Garnituri

Spune si altora!
 5     
5
Shares

salata cu nautVa place nautul? Mie da, desi il gatesc cam rar din cauza ca se fierbe destul de greu. Asa ca uneori, cand imi e pofta de o salata care nu necesita o mare cantitate de naut prefer sa il folosesc pe cel deja fiert, din conserva. Si cum vara mananc salate in diferite combinatii astazi va propun o salata de naut cu legume de vara, rosii, gogosari, ceapa, ardei dar si cu alte ingrediente care sa ii dea salatei un plus de savoare.

Si ca orice salata se face simplu si usor mai ales daca aveti nautul deja fiert sau il folositi pe cel din conserva. Sa trecem la treaba, deci :)

Retetea de salata de naut cu legume de vara

  • Ingrediente salata de naut cu legume de vara:salata cu naut

o conserva de naut
un ardei
un gogosar
o rosie mare
o ceapă rosie
trei linguri de masline negre
trei linguri de capere in otet
doua oua
cateva frunzulite de busuioc
ulei de masline
sare, piper

  • Mod de preparare salata de naut cu legume de vara:
  1. Scurgem bine si clatim nautul din conserva
  2. Fierbem ouale tare, le lasam sa se raceasca dupa care le curatam de coaja si le taiem bucati.
  3. Taiem si legumele, ardeiul gogosarul, rosia si ceapa.
  4. Într-un castron amestecam nautul cu legumele, ouale, caperele, maslinele
  5. Asezonam cu ulei de masline, sare si eventual piper, dupa gust
  6. Adaugam si cateva frunzulite de busuioc taiate
  7. Servim salata ca si fel principal sau ca si garnitura

Pofta buna sa aveti !


Spune si altora!
 5     
5
Shares
 
5
Shares
 5    
« Dovlecei cu smantana si branza Brie
Biscuiti cu cartofi dulci »

Comments

  1. Iuliana says

    July 29, 2014 at 5:39 pm

    Ce reteta faină! Nici eu nu am răbdare să fierb năutul, cel gata fiert e perfect :)

    Reply
    • Claudia V says

      July 29, 2014 at 5:41 pm

      Daa, mai ales pe caldurile astea ;)

      Reply

Trackbacks

  1. Ce poti face cu ouale ramase de la Paste - Lecturi si Arome says:
    April 17, 2017 at 5:12 pm

    […] Salata de naut cu legume de vara – click aici […]

    Reply
  2. Pate de naut cu susan si ardei copti - Lecturi si Arome says:
    October 5, 2014 at 10:02 am

    […] cutie de conserva de naut un varf de cutit de coriandru un varf de cutit de chimen o mana de patrunjel tocat marunt 10o […]

    Reply
  3. Salata de orez cu carne de curcan | Lecturi si Arome says:
    July 30, 2014 at 7:18 am

    […] Salata de orez poate fi facuta in diferite combinatii, cum ar fi cea cu gulie, si in functie de ce avem prin frigider. Reteta de salata de orez cu carne de curcan este una simpla, rapida si … economica […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • 8 sfaturi practice pentru a găti minimalist January 23, 2023
  • Prăjitură rapidă cu mascarpone January 19, 2023
  • 10 idei de salate pentru anotimpul rece January 13, 2023

Archives

July 2014
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
« Jun   Aug »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316