Friptură de miel. 7 rețete de încercat
De-a lungul timpul am tot pregătit, pentru masa festivă de Paști friptură din carne de miel. Am gătit ba coaste de miel, ba carnea de la pulpele de miel, ba chiar pulpa de miel întreagă, la cuptor.
Noi ținem la obiceiurile culinare legate de masa festivă de Paști așa că obișnuim să pregătim mâncărurile tradiționale din carne de miel așa că o dată pe an consumăm acest gen de carne nu doar în rețete de friptură.
Am făcut și borș din cap de miel, chiar sunt 2 rețete de aceste gen pe blog – vezi AICI și AICI, am pregătit drob în diverite variante – vezi AICI, și am strâns de-a lungul timpului și 6 rețete de friptură din carne de miel.
Așa că m-am gândit să le adun pe toate în acest articole ca să vă fie la îndemână și să le găsiți mai ușor într-un singur loc. Ca să ajungeți la ele, adică pentru a vedea medul de preparare trebuie să dați click pe cuvintele ”VEZI AICI”, colorate cu roșu.
Bonus, la final am adăugat și rețeta de stufat de miel inspirată după rețeta de stufat de miel a lui Radu Anton Roman. Cumva cred că s-ar încadra totuși în această categorie a fripturilor. De ce nu?
Pulpă de miel la cuptor cu muștar, miere și vin – VEZI AICI rețeta video
Pulpă întreagă de miel, la cuptor, în stil grecesc – VEZI AICI rețeta
Miel la cuptor, cu legume – VEZI AICI rețeta
Miel la cuptor cu vin și usturoi – VEZI AICI rețeta
Miel la cuptor – VEZI AICI rețeta
Pulpe de miel la cuptor – VEZI AICI rețeta
Coaste de miel la cuptor – VEZI AICI rețeta
Stufat de miel – VEZI AICI rețeta
[…] post, înainte de Paști. Nu am mai apucat și mi-au rămas ciupercile neconsumate. Alături de o friptură de miel parcă nu prea mergeau dar după ce am terminat noi fripturica numai bine au mers și […]