Retrospectiva ”in bucate” a lunii pe care o incheiem astazi, aduna, la un loc, conform traditiei, 12 retete. Torturi, prajituri, aperitive si retete de feluri de baza. Par putine dar putine sunt si zilele lunii februarie.
A fost o luna frumoasa, linistita, cu prea multe dulciuri :) dar ne-am mai rasfatat putin, dat fiind ca primele luni din an o tot tinem intr-o sarbatoare: ziua mea de nastere, ziua sotului si apoi a celui mic. Chiar maine, de 1 martie. Asa ca la sfarsitul saptamanii voi publica si reteta de tort facuta de ziua lui, ziua de astazi fiind ”ocupata” cu retrospectiva lunii.
Retrospectiva in bucate a lunii februarie 2016
Tort cu mere caramelizate, mascarpone si ciocolata – (click aici pentru reteta)
Iahnie de fasole cu ciolan afumat – (click aici pentru reteta)
Desert cu lapte de cocos si crocant de ciocolata – (click aici pentru reteta)
Spaghete cu ansoa, capere si rosii – (click aici pentru reteta)
Paste cu carnati si mazare – (click aici pentru reteta)
Negresa vegana cu ciocolata, nuci si ceai de portocale – (click aici pentru reteta)
Tarta inimioara cu ganache de ciocolata neagra – (click aici pentru reteta)
Pasta de ciuperci cu nuca si ansoa – (click aici pentru reteta)
Oua scotiene – (click aici pentru reteta)
Prajitura cu unt de arahide si caramel – (click aici pentru reteta)
Mancarica picanta de pui cu rosii si cartof dulce – (click aici pentru reteta)
Mancarica de praz cu ciuperci si masline – (click aici pentru reteta)
Spor la gatit si sa aveti un martie asa cum il doriti! :)
Iuliana says
Ce ma bucur ca ai pastrat obiceiul mozaicului lunar! Ai fost foarte harnicuta si in acest februarie :)
Claudia V says
Da, incerc sa il mentin. Un fel de jurnal al lunii :)