Rețete de drob pe care să le încerci de Paști
În mod tradițional drobul care stă pe masa festivă de Paști se face din organe de miel. Ăsta e un lucru știut. Sunt însă persoane care nu consumă carne de miel din diferite motive așa că preferă alt gen de drob.
Sunt și persoane care au un regim de viață vegan adică cele care nu consumă carne deloc tot timpul anului dar nici lactate sau ouă. Și pentru aceste persoane există o variantă de drob care să nu conțină carne sau care să nu aibă nici carne și nici lactate.
De-a lungul timpului am testat diferite rețete pentru diferite categorii de persoane, în funcție de stilul lor de viață așa că am reușit să alcătuiesc acum o colecție mică deastfel de rețete pe care le veți găsi în continuare.
Pentru a vedea modul de preparare trebuie doar să dați click pe cuvântul AICI (scris cu roșu) și vi se va dechide o altă fereastră în care puteți citi detalii despre ingrediente și modul de preparare.
Drob de miel în aluat de foietaj – click AICI pentru rețetă
Drob de miel în prapure – click AICI pentru rețetă
Drob de miel în foi de plăcintă – click AICI pentru rețetă
Drob cu ficat de pui – click AICI pentru rețetă
Drob de post cu ciuperci și orez – click AICI pentru rețetă
Drob cu ciuperci și cașcaval – click AICI pentru rețetă
Voi ce alte rețete de drob mai știți?
Leave a Reply