Reţeta de paste cu urda si dovleac copt este o reţetă simplă, uşor de făcut şi perfectă pentru a fi inclusă în meniul copiilor mici. În plus aduce în alimentaţia acestora un aport important de vitamine şi minerale.
Reteta de paste cu urda si dovleac
- Ingrediente paste cu urda si dovleac
200 grame de paste
trei-patru linguri de urda de capra
trei -patru linguri de piure de dovleac copt
o lingură de smantana
sare dupa gust
2 linguri de parmezan ras (opţional)
- Mod de preparare paste cu urda si dovleac:
- Fierbem pastele in apa cu sare conform intrucţiunilor de pe ambalaj.
- Pentru sos, amestecam bine piureul de dovleac cu urda si lingura de smantana in asa fel incat sa devina ca o crema fina si potrivim cu sare după gust.
- Peste pastele scurse si incă fierbinti turnam sosul de dovleac si branza.
- Amestecam totul bine, asezam in farfurii si presaram pe deasupra putin parmezan ras.
- Puteti incerca si varianta dulce a retetei: scoateti sarea si parmezanul din lista de ingrediente si adaugati o lingura, doua de miere de albine, după gust, in crema de branza.
Pofta buna sa aveti!
[…] Paste cu urdă și dovleac copt – apasă aici pentru rețetă […]