• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

October 22, 2013 · 4 Comments

Paste cu urda si dovleac copt

Feluri de baza· Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut

Spune si altora!
       

paste cu urdaReţeta de paste cu urda si dovleac copt este o reţetă simplă, uşor de făcut şi perfectă pentru a fi inclusă în meniul copiilor mici. În plus aduce în alimentaţia acestora un aport important de vitamine şi minerale.

Reteta de paste cu urda si dovleac

  • Ingrediente paste cu urda si dovleac

200 grame de pastepaste cu dovleac
trei-patru linguri de urda de capra
trei -patru linguri de piure de dovleac copt
o lingură de smantana
sare dupa gust
2 linguri de parmezan ras (opţional)

  • Mod de preparare paste cu urda si dovleac:
  1. Fierbem pastele in apa cu sare conform intrucţiunilor de pe ambalaj.
  2. Pentru sos, amestecam bine piureul de dovleac cu urda si lingura de smantana in asa fel incat sa devina ca o crema fina si potrivim cu sare după gust.
  3. Peste pastele scurse si incă fierbinti turnam sosul de dovleac si branza.
  4. Amestecam totul bine, asezam in farfurii si presaram pe deasupra putin parmezan ras.
  5. Puteti incerca si varianta dulce a retetei: scoateti sarea si parmezanul din lista de ingrediente si adaugati o lingura, doua de miere de albine, după gust, in crema de branza.

Pofta buna sa aveti!


Spune si altora!
       
 
      
« Tarta cu smochine verzi si crema frangipane
Piure de sfecla rosie cu nuca si usturoi »

Trackbacks

  1. Placinta cu dovleac si nuca - Lecturi si Arome says:
    September 26, 2014 at 3:29 pm

    […] grame de nuca macinata 1,5 kg de dovleac  scortisoara 3 linguri de […]

    Reply
  2. Crema de ciocolata si dovleac copt | Lecturi si Arome says:
    August 11, 2014 at 4:59 pm

    […] dovleac plăcintar mediu (aproximativ un kg) trei linguri de cacao (sau pudra de roşcove) trei linguri de […]

    Reply
  3. Briose cu dovleac | Lecturi si Arome says:
    August 11, 2014 at 4:49 pm

    […] ou 130 grame făină trei linguri de lapte 100 grame de piure de dovleac 30 grame de unt două linguri zahar vanilat o lingurita de praf de copt un varf de cutit de sare un […]

    Reply
  4. Paste cu caracatita baby si sos de rosii cu capere says:
    August 6, 2014 at 2:21 pm

    […] pastele si sosul sunt gata, scurgem pastele, adaugam sosul peste ele si amestecam […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • Sarmale cu vinete coapte. Rețetă DE POST! March 29, 2023
  • Clătite DE POST cu apă minerală. 15 mici secrete pentru a ieși perfecte! March 22, 2023
  • Ce băuturi se potrivesc bine cu diferite tipuri de carne? March 16, 2023

Archives

October 2013
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
« Sep   Nov »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316