• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

February 18, 2014 · 4 Comments

Rulada din carne tocata cu branza si ardei

cu carne· Feluri de baza

Spune si altora!
       

Rulada din carne tocata cu branza si ardeiCand zicem carne tocata, ne gandim automat la sarmale, mici, sau parjoale. Dar la ceva mai usor nu o putem folosi? Cum ar fi o rulada. Si nu de orice fel. Astazi va propun o reteta usor de facut, rulada din carne tocata cu branza si ardei.

Poate fi considerata si aperitiv dar si fel principal. Depinde de voi in ce scop il folositi si ce rol in meniu ii acordati :)

Reteta de rulada din carne tocata cu branza si ardei

  • Ingrediente rulada din carne tocata cu branza si ardei

800 grame carne tocata ameste de vita si porcrulada cu carne
2 oua
100 grame de ardei taiat marunt
100 grame de cas dat pe razatoare
doua linguri de ciuperci
doua linguri de pesmet
sare, piper, nucsoara, ghimbir macinat

  • Mod de preparare rulada din carne tocata cu branza si ardei
  1. Amestecam carnea tocata cu ouale batute bine, pesmetul si condimentele.
  2. Impartim aluatul din carne in doua.O parte o punem in tava unsa in prealabil cu untura/ulei si il intindem bine pe fundul acesteia.
  3. Adaugam ardeiul, branza rasa si ciupercile.
  4. Peste ele adaugam restul de carne ramasa si nivelam in asa fel incat sa acopere prima “foaie” si umplutura.
  5. Dam la cuptor, la 200 grade C pentru aproximativ 30-40 de minute.Putem face testul cu scobitoarea, la fel ca si la aluaturi.

Pofta buna sa aveti!


Spune si altora!
       
 
      
« Clatite americane cu portocale
Desert cu mascarpone si mango »

Comments

  1. Paula Gafitescu says

    February 18, 2014 at 8:34 am

    Delicioasa si apetisanta rulada. Imi place ca e facuta la cuptor, mult mai sanatoasa asa. Te pup!

    Reply
    • Claudia V says

      February 18, 2014 at 8:36 am

      Multumesc :)
      Caut solutii sa inlocuim parjoalele prajite.Se pot face si la cuptor dar parca ies prea uscate.Asa, sub forma de rulada, mi s-a parut oricum mai interesant :)
      O zi frumoasa! :)

      Reply

Trackbacks

  1. De ce să consumi ardei + 20 de rețete în care să îi folosești - Lecturi si Arome says:
    June 11, 2024 at 11:36 am

    […] Ruladă din carne tocată cu brânză și ardei […]

    Reply
  2. Carnati de casa din carne de porc si vita - Lecturi si Arome says:
    December 15, 2019 at 5:55 pm

    […] carnea tocata adaugam amestecul de usturoi, restul condimentelor si framantam compozitia pana aceasta se leaga. […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • 5 trucuri pentru a tăia ceapa fără lacrimi January 31, 2025
  • Cum să economisești bani în ianuarie planificând inteligent mesele January 14, 2025
  • 5 idei de mic dejun nutritiv pentru zilele friguroase de ianuarie January 10, 2025

Archives

February 2014
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
« Jan   Mar »

Copyright © 2025 · captivating theme by Restored 316