• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

August 18, 2014 · 1 Comment

Dejun Kollath cu piure raw de piersici

Mic dejun· raw vegane (fara foc)

Spune si altora!
       

dejun kollathDespre cum se prepara un mic dejun Kollath de la Solaris precum si despre beneficiile pe care consumul acestuia le aduce sanatatii noastre v-am vorbit deja saptamana trecuta. Si tot atunci v-am dat si o prima varianta de pregatire a acestuia si v-am spus ca mie personal mi-a placut foarte mult aceasta solutie microbiotica gasita de profesorul Werner Kollath care permite asimilarea cerealelor fara procesare termica si pe care cei de la Solaris-Belsug din natura ne-o propune intr-o forma usor de pregatit. Asa incat am incercat alte doua variante de pregatire a acestuia care noua (mie si membrilor familei mele) ni s-au parut foarte gustoase.

Va mai amintesc si faptul ca acest dejun Kollath nu se foloseste in combinatie cu lactate de origine animala si va scriu reteta pentru a doua varianta de pregatire a unui mic dejun Kollath de la Solaris, de data asta in combinatie cu un piure raw de piersici. 

Reteta de mic dejun Kollath cu piure raw de piersici

  • Ingrediente mic dejun Kollath cu piure raw de piersici

un pachet de “Dejun Kollath cu goji si pin”dejun kollath
apa plata
o lingura de fulgi de migdale
indulcitor natural dupa gust (optional)
doua piersici
un sfert de lingurita de cardamom

  • Mod de preparare mic dejun Kollath cu piure raw de piersici
  1. puneti continutul pungutei cu grau macinat intr-un bol/vas de ceramica sau sticla
  2. adaugati apa plata cat sa acopere cu un deget graul maruntit din recipient
  3. puneti intr-un alt vas si partea cu fructe uscate si seminte din pachet si adaugati peste ele apa plata cat sa le cuprinda
  4. a doua zi dimineata inainte de a pregati micul dejun curatati de coaja piersicile, scoateti samburii si taiati-le bucati
  5. puneti bucatile de piersici in blender si pasati-le pana cand devin un piure
  6. combinati continutul celor doua boluri cu piureul raw de piersici
  7. adaugati cardamomul si indulcitorul natural dupa gust si amestecati continutul din vas
  8. presarati fulgii de migdale deasupra 
  9. consumati imediat

Pofta buna sa aveti!


Spune si altora!
       
 
      
« Top cinci roboti de bucatarie
Inghetata de zmeura fara zahar »

Trackbacks

  1. Concurs "Castiga produse sanatoase Solaris" says:
    September 8, 2014 at 5:35 am

    […] de la Solaris, ca mi-a placut si ca pregatit cu el trei retete: varianta simpla (de baza), cu piure raw de piersici, cu mure si […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • 10 retete de prăjituri cu mascarpone. Delicioase și ușor de făcut! February 4, 2023
  • 8 sfaturi practice pentru a găti minimalist January 23, 2023
  • Prăjitură rapidă cu mascarpone January 19, 2023

Archives

August 2014
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« Jul   Sep »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316