• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

January 2, 2014 · 5 Comments

Salata de orez cu carne de curcan

cu carne· Salate/Garnituri

Spune si altora!
       

salata orez cu carne

Salata de orez poate fi facuta in diferite combinatii, cum ar fi cea cu gulie, si in functie de ce avem prin frigider. Reteta de salata de orez cu carne de curcan este una simpla, rapida si … economica :)

Reteta de salata de orez cu carne de curcan 

  • Ingrediente salata de orez cu carne de curcan

200 grame orez fiertsalata_orez
150 carne de curcan afumata
un ardei kapia verde
un gogosar
doua oua
70 grame de cas de vaca
doua linguri de capere conservate
un castravete murat
sare
piper
ulei de orez
otet de sherry

  • Instructiuni salata de orez cu carne de curcan
  1. Taiem cubulete carnea de curcan, ouale, casul de vaca, castravetele murat, ardeiul kapia si gogosarul si le amestecam cu orezul fiert si racit in prealabil.
  2. Adaugam si caperele din conserva.
  3. Asezonam cu sare, piper, ulei de orez si otet de shery dupa gust si amestecam totul bine.

Pofta buna sa aveti!

Daca va place reteta nu ezitati sa o evaluati cu cinsi stelute si sa o distribuiti pe retelele sociale!


Spune si altora!
       
 
      
« Cartea de bucate a lunii decembrie
Napolitane cu crema de rahat si lamaie »

Comments

  1. Paula Gafitescu says

    January 3, 2014 at 8:43 pm

    La multi ani 2014! Iti doresc un an nou plin cu bucurii, sanatate si impliniri pe toate planurile!

    Reply
    • Claudia V says

      January 5, 2014 at 10:45 am

      Multumesc, Paula!
      La multi ani si tie! Un an asa cum iti doresti ;)

      Reply
  2. Cristina P says

    January 3, 2014 at 9:52 am

    Eu as face fie cu orez integral, fie cu bulgur, fie cu quinoa…dar nu cu orez alb :)

    Reply
    • Claudia V says

      January 3, 2014 at 10:53 am

      Si orezul alb e ok daca e tinut un pic in apa cu otet inainte de a fi fiert ;) Otetul scade indicele glicemic.

      Reply
      • Cristina P says

        January 6, 2014 at 7:29 pm

        habar nu aveam dar oricum nu am in casa nimic “alb”; nu imi place textura nici unui fel de orez. prefer bulgurul sau quinoa

        Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • Blanșarea legumelor. Ce înseamnă și cum se face. February 6, 2023
  • 10 retete de prăjituri cu mascarpone. Delicioase și ușor de făcut! February 4, 2023
  • 8 sfaturi practice pentru a găti minimalist January 23, 2023

Archives

January 2014
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
« Dec   Feb »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316