• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

November 28, 2016 · 81 Comments

3 ani de ”Lecturi si Arome”- concurs aniversar

Concursuri/provocari

Spune si altora!
       

Lecturi si Arome…. Au trecut 3 ani de cand am facut pasul acesta. Si daca ar fi sa aiba certificat de nastere, bloguletul acesta, carticica asta de bucate online, am putea socoti 3 ani de existenta. In felul lui chiar are un certificat de nastere. Documentul prin care atesta cumpararea domeniului si a hostului. Si asta s-a intamplat acum trei ani intr-o zi de noiembrie.

Insa, din acea zi si pana cand l-am lansat oficial au mai trecut cateva saptamani. Imi aduc aminte ca aceasta lansare, scoatere in lume, distribuire, afisare instiintare a fanilor de pe retetele sociale ca nu mai exista ”Arome culinare” ci ”Lecturi si Arome” mutat in casuta proprie, am facut-o pe 6 decembrie.3 ani de blog Lecturi si Arome

Mi-am dorit ”sa leg” lansarea Lecturi si Arome de o zi mare de sarbatoare pentru ca peste timp aceasta sa ramana ziua de nastere a blogului. Practic, intre acea zi de noiembrie cand am cumparat domeniul pentru Lecturi si Arome si pana cand l-am lansat oficial, a fost mult de munca din punct de vedere tehnic si la inceput nu exista mai nimic pe el.

Deci, dragii mei, astazi vom incepe sa sarbatorim, in avans, sau cu intarzaiere 3 ani de Lecturi si Arome. Vom sarbatori cu un concurs care va incepe astazi si se va incheia exact pe data de 6 decembrie. In bucataria Lecturi si Arome sarbatoarea zilei de nastere tine cateva saptamani. Ca doar e petrecere mare, nu?

Ar trebui sa povestesc cum a fost in acesti trei ani de Lecturi si Arome. De unde am inceput si unde am ajuns. Adica sa fac un bilant. Ca asa e la zile de nastere. Te mai uiti si in urma sa vezi cum a trecut timpul si daca a fost cu folos. Nu voi intra prea mult in detalii. O voi face in traditionalul bilant de sfarsit de an.

Pot zice insa ca a fost cu folos trecerea acestor 3 ani pentru ca am evoluat. Am invatat multe in anii astia si am reusit sa imbunatatesc, de  la modul de scriere si acuratetea retetelor, la aspectul general al blogului si calitatea fotografiilor. Mai e mult de lucru, se poate si mai bine, dar pentru mine, in acest moment, cand privesc in urma si vad de unde am plecat, nu pot decat sa fiu multumita.

Statisticile vorbesc de la sine si imi aduc mici bucurii. Comunitatea Lecturi si Arome de pe Facebook care numara peste 16.000 de fani de pe pagina de Facebook si peste 2600 din grupul special creat ca sa tinem mai bine legatura.

Peste 10.000 persoane au accesat ieri blogul (cel mai mare numar de pana acum), paginile rasfoite ajungand la 18.000. Sunt doar cateva cifre care mie cel putin imi spun ca am reusit sa cladesc ceva in toti acesti 3 ani. Mai multe despre realizarile de-a lungul timpului in offline si onnline poti citi aici. Bilantul complet il voi face la final de an, ca de obicei,

Si cum, din pacate nu am posibilitatea sa va invit pe toti cu o feliuta de tort, acum la ceas de sarbatoare, am pregatit pentru voi altfel de surprize.

Astazi am un cadoul special pentru voi pe care l-am pregatit impreuna cu prietenii de la Solaris – Belsug din Natura. Cine a urmarit blogul de-a lungul celor 3 ani si-a dat deja seama ca Solaris este brandul care a avut incredere in blog inca de cand era micut, in fasa. Si deci, faptul ca este sponsorul acestui concurs aniversar nici nu e de mirare.

Ultima colaborare cu brandul Solaris -Belsug din natura s-a concretizat prin aparitia retetei de chiftelute de linte si hrisca cu sos de rosii, pe pliantul campaniei ”Postul iti prinde bine” initiata si promovata de catre Solaris – Belsug din natura in 100 de magazine partenere din tara, selectionate pentru aceasta campanie .

solaris pliant
chiftelute cu linte si hrisca

Daca intri intr-unul dintre aceste magazine naturiste vei vedea cosuri cu produse Solaris si pliante in care vei gasi si reteta mea de chiftelute din linte si hrisca cu sos de rosii sau o poti citi pe blog – aici .

Dar, sa revenim la concurs si la darul de astazi pentru voi. Sa vedem in ce consta premiul si in ce conditii poti castiga. Plus altemici detalii.

Premiile

Vor exista 3 premii, fiecare continand un cos cu urmatoarele produse:

Anason stelat 40 g
Solaris Belsug de legume cu verdeata 100 g
Solaris Mix susan alb si negru 150 g
Solaris Hai la joaca Mix gustos 120 g
Solaris Musli mix fara zahar 150 g
Solaris Seminte pentru salata (susan, floarea soarelui, in, chia, pin, dovleac) 100 g
Solaris Ulei de cocos 100 ml Solaris Cacao 10-12% grasime
100 g Solaris Biscuiti cu fructe uscate 110 g Solaris

Conditii de participare

1. Sa fii fan al paginii de Facebook Solaris Belsug din Natura (click aici)

2. Sa fii fan al paginii de Facebook ”Lecturi si Arome” si sa lasi o evaluare de 5 stelute paginii (click aici)

3. Sa lasi un comentariu la aceasta postare in care sa specifici ca participi si sa ne spui ce iti place/ce nu iti place/ ce ai vrea sa se imbunatateasca la blog/ce retete ai vrea sa fie publicate, etc. Orice sugestie e bine venita :)

Alte mentiuni:

  • Nu uita sa scrii, cand lasi comentariul, si numele de Facebook cu care ai comentat sau o adresa de email valida ca sa te pot contacta mai usor in cazul in care ai castigat.
  • Un share ca sa ducem vestea mai departe ar fi bine primit (dar nu obligatoriu) :)
  • Concursul incepe astazi 28 noiembrie 2016 si se incheie pe data de 05 decembrie 2016 ora 23,59.
  • Castigatorii vor fi stabiliti cu ajutorul random.org si vor fi anuntati pe blog (prin update la aceasta postare) si pe pagina de Facebook “Lecturi si Arome” in data de 6 decembrie 2016.
  • Daca vreti sa fii primiul care afla numele castigatorului te poti abonata la newsletter.
  • Premiile vor fi expediate de catre Solaris numai la adrese din Romania!

Succes la concurs!

P.S. Si nu uita, saptamana asta va mai urma o alta mica surpriza pentru tine :) Stai pe-aproape!

CONCURS INCHEIAT

UPDATE CASTIGATORI CONCURS

Dupa cateva ”peripetii electronice (tehnice)” si prelungirea concursului cu doua zile, am reusit sa fac lista celor care au lasat un comentariu pe blog si implicit s-au inscris la concurs.

Din pacate o parte dintre voi ati lasat comentarii pe pagina de Facebook si nu ar fi fost corect fata de cei ce au respectat regulamentul si au lasat aici comentarii, sa iau in considerare comentariile lasate acolo. In plus, pe Facebook chiar nu as fi putut stabili o ordine a inscrierii. Asa ca am luat in considerare inscrierea in ordinea cronologica a celor ce au lasat comentarii aici. Comentariile de pe blog se inregistreaza si cu ora la care au fost lasate.

Ca sa nu incarc acest articol cu o lista de 47 de persoane care au lasat comentarii am preferat sa o fac intr-un tabel excel care poate fi verificat aici => Lista participanti concurs.

Extragerarea am facut-o cu ajutorul random.org si… castigatorii sunt comentariile cu numarul 25, 22 si 23, asa cum puteti vedea din imaginile de mai jos.


Felicitari, deci: Cristina Dragomir, Alexandra Ali si Crivat Madalina!

Va rog sa ma contactati pe privat ca sa imi lasati adresa de expeditie pentru ca saptamana viitoare sa primiti de la sponsor premiile castigate.

Multumesc generozitatii sponsorului si voua pentru participare si urari. Si pentru ca imi sunteti alaturi! <3


Spune si altora!
       
 
      
« 10 retete de creme pentru tort, prajituri, desert la pahar
Carte online de bucate – luna noiembrie 2016 »

Comments

  1. madalina crivat says

    December 10, 2016 at 5:45 pm

    multumesc din suflet pentru premiu , semintele si susanul vor sta la loc de cinste pe saratelele de craciun si anasonul in ceai sa nu zic pt baiat au nimerit la fix biscuiteii :)) . ai pe privat ( facebook ) datele mele

    Reply
  2. krisztina cristina says

    December 6, 2016 at 11:42 pm

    Cele mai bune retete le gasesc aici multumesc pt aceste minunate retete pe care le pregatesc cu drag…Particip…si succes in viitor

    Reply
  3. Otves Denisa Maria says

    December 6, 2016 at 2:52 pm

    Buna! Iti multumesc pentru organizarea acestui concurs minunat si-ti doresc multi ani fericiti de acum inainte.imi place ca prin intermediul blogului tau am acces la o mare varietate de retete iar pozele sunt de-a dreptul minunate, te fac sa-ti doresti sa le incerci si tu.se vede ca muncesti mult si ca -ti place ceea ce faci iar pentru asta iti multumesc din suflet!pe viitor,mi-ar placea sa vad cat mai multe retete sanatoase ,usor si rapid de preparat-sunt la facultate iar timpul a devenit o chestiune extrem de importanta pentru mine.
    Nume facebook-otves maria
    Particip

    Reply
  4. Roxana Elena says

    December 4, 2016 at 1:26 pm

    La multi, multi ani de retete minunate, de inspiratie si dedicare. Acest blog este structurat minunat si imi da idei de fiecare data. Imi doresc sa continui sa ne incanti cu retete felurite, fie ele mancaruri sau deserturi, fie invatate de la mama sau reinventate. Este minunat sa ai la cine apela pentru o incropi mese delicioase. Multumesc! FB: Roxana Elena

    Reply
    • Roxana Elena says

      December 4, 2016 at 1:28 pm

      Am uitat sa mentionez ca “Particip”!:)

      Reply
    • Claudia V says

      December 4, 2016 at 1:40 pm

      multumesc, Elena! :)

      Reply
  5. Ilioiu Nicoleta says

    December 3, 2016 at 11:22 pm

    BLOGIL ESTE O SURSA DE INSPIRATIE :)

    Reply
  6. Leahu Raluca says

    December 3, 2016 at 9:53 am

    Ma bucur ca am descoperit acest blog!Apreciez cu drag si postarile de pe facebook.
    Idei si retete minunate!La multi Ani!

    Reply
  7. Elena Mirea says

    December 3, 2016 at 9:38 am

    Felicitari pentru munca depusa! Rezultatele sunt foarte “gustoase”! Imi esti o placuta sursa de inspiratie! La multi ani si cat mai multe realizari!
    Particip e_mirea@yahoo.com (elena mirea)

    Reply
  8. Cornelia Velici says

    December 2, 2016 at 6:26 pm

    Ma bucur sa vad ca munca ta este apreciata tot mai mult. Imi plac retetele, sunt pentru toate gusturile, cu ingrediente simple, la indemana. Particip la concurs. Mi-ar prinde bine niste seminte pentru painicile mele.

    Reply
    • Claudia V says

      December 2, 2016 at 6:28 pm

      Multumesc! Iti tin pumnii sa castigi semintele! :)

      Reply
  9. Roxana says

    December 2, 2016 at 6:11 pm

    Multi ani cu multe rețete minunate

    Reply
  10. Lungu Angela says

    December 2, 2016 at 12:19 pm

    Particip la concurs. Apreciez Lecturi si arome pentru retetele variate, ingenioase, cu ingrediente sanatoase. As vrea mai multi retete specifice regiunilor din tara noastra.

    Reply
    • Claudia V says

      December 2, 2016 at 12:25 pm

      Multumesc, Angela! Cam din ce zona a tarii ai prefera? :)

      Reply
  11. rapan anca ruxandra gabriela says

    December 2, 2016 at 11:29 am

    La multi ani!

    Imi place acest blog culinar,pentru ca retetele sunt extrem de diverse,clar explicate si se adreseaza atat incepatorilor ,cat si celor mai experimentati.

    De aceea,sunt interesata si de concurs,la care vreau sa particip,avand in vedere ca promoveaza un brand care sustine mancarea sanatoasa.

    Multumim,”Lecturi si Arome!

    Anca Ruxandra Gabriela Rapan

    Reply
    • Claudia V says

      December 2, 2016 at 11:32 am

      Multumesc si eu! Succes la concurs! :)

      Reply
  12. Benedek Andrea says

    December 2, 2016 at 6:26 am

    La multi ani! Sunt foarte multe retete bune,gustoase..pagina e de nota 10! :)

    Reply
    • Claudia V says

      December 2, 2016 at 6:53 am

      Multumesc, Andreea!

      Reply
  13. Daniele says

    December 1, 2016 at 6:11 pm

    Particip!
    La Multi Ani blogului tau!
    Abia am descoperit blogul tau si nu reusesc sa ma mai dezlipesc de el. Am gasit retete minunate, mai ales ca se apropie sarbatorile de iarna. Sunt asa de frumos explicate si pe intelesul tuturor, incat de drag sa le tot citesti! Sunt tare bucuroasa ca, pornind de la reteta “cea mai simpla piftie din carne de porc” am gasit o multime de retete interesante. :)
    Nume pe facebook – Daniela Zaharia Daniele

    Reply
    • Claudia V says

      December 1, 2016 at 6:26 pm

      Cu placere! Ma bucur ca iti place ce ai vazut aici. Poti veni si in grupul de Facebook al comunitatii Lecturi si Arome daca doresti
      https://www.facebook.com/groups/1400754610198401/?fref=ts

      Reply
  14. Duta kristina says

    December 1, 2016 at 1:02 pm

    Particip ! La multi ani ! ??? Un blog absolut minunat care are in sufletul meu un loc aparte ❤️ Facebook Haljini Kristina , mail dutakristina@yahoo.com

    Reply
    • Claudia V says

      December 1, 2016 at 1:20 pm

      Multumesc, Kristina! :)

      Reply
  15. Otelaru Ileana says

    December 1, 2016 at 7:29 am

    Particip „Cinci stelute meritate „!!! Multe retete „Lecturi si arome „au fost incercate de mine ,mai ales prajituri ,dar si aperitive .Toate au fost cu reusita, si mai ales delicioase!FELICITARI Claudia !

    Reply
  16. Iordache georgiana says

    November 30, 2016 at 3:22 pm

    Particip! Îmi place că ai rețete variate , de la preparate simple până la preparate complicate. Citesc cu plăcere și interviurile tale cu alți bloggeri culinari .
    Am dat like cu Niculae Georgiana
    La multi aaaaniiii !!!??????????????????

    Reply
    • Claudia V says

      November 30, 2016 at 5:57 pm

      Multumesc! :)

      Reply
  17. maria ene says

    November 30, 2016 at 2:26 pm

    La multi ani blogului ! Imi plac foarte mult articolele de pe blog
    Mult succes pe mai departe!

    Reply
    • Claudia V says

      November 30, 2016 at 3:06 pm

      multumesc :)

      Reply
  18. Antoaneta says

    November 30, 2016 at 1:42 pm

    Imi vine sa zic ca te cunosc cu ceva vreme dinainte de acest blog, dar parca nu mai stiu de cati ani ne-am imprietenit in mediul online.
    Daca nu mi-as fi luat inima in dinti sa incep si eu pe drumul asta greu de a fi blogger pe domeniu propriu, nu as fi inteles pe deplin cu ce te confrunti si cat a durat, cat ai muncit ca sa lansezi Lecturi si arome.
    Stiu cat muncesti, apreciez efortul de a explica tot ce se poate ca sa ne fie usor cand dorim sa incercam o reteta.
    Fotografiile arata minunat (nu ca m-as pricepe, dar imi fac o pofta…..) si retetele sunt simplu de urmat.
    Felicitari pentru munca depusa, pentru ca incepe in sfarsit sa se vada si iti doresc sa fii cat mai sus si cat mai cunoscuta :)
    Cine munceste cinstit, culege laurii victoriei ;)
    Legat de ce ai putea sa aduci in plus….eu te-am mai batut la cap, dar stiu ca si acolo e de munca si de investit….retete filmate! Cred ca acesta este pasul ideal pentru tine! Explici foarte logic, oamenii inteleg ce spui, ce trebuie sa faca si am observat ca multi prefera asfel de retete ca sa evite sa citeasca fiecare pas. Deci….retete filmate, indicatii scurte pe imagine :D
    Cine stie…poate apare vreun sponsor si iti ofera aparatura necesara : ))
    Felicitari inca o data!
    Tine-o tot asa!
    p.s.: likes date de multa vreme, review la fel

    Reply
    • Claudia V says

      November 30, 2016 at 1:46 pm

      Multumesc! <3 Da, retete filmate.... fac teste acum, incerc sa invat.. poate, poate... cine stie?! :)))) Sa speram. Oricum trebuie sa merg inainte si sa evoluez deci trec asta ca obiectiv pentru anul care vine ;)

      Reply
  19. Adina Roz says

    November 30, 2016 at 1:14 pm

    La multi ani! Sa ti aduca numai bucurii si impliniri! Particip cu drag! N am sugestii de facut, tine o tot asa! Numai bine! FB: Adina Roz

    Reply
    • Claudia V says

      November 30, 2016 at 1:15 pm

      :) Multumesc, Adina!

      Reply
  20. GEORGESCU NICOLETA says

    November 30, 2016 at 12:59 pm

    Particip
    La multi ani deliciosi si aromati! Urmaresc blogul cu interes, imi plac postarile cu retete de prajituri . Avand in vedere ca se apropie Revelionul as vrea sa ne prezinti cum sa aranjam cat mai frumos masa pentru aceata zi unica din an.

    Reply
    • Claudia V says

      November 30, 2016 at 1:15 pm

      Multumesc! Da, buna idee :) Mai greu insa cu pozele dar o sa incerc sa tin cont de sugestia ta.

      Reply
  21. Andreea says

    November 30, 2016 at 9:34 am

    Buna si la multi ani blogului! Imi plac foarte mult articolele de pe blog, retetele sunt deosebite cu adevarat. Momentan, nu am nicio sugestie de imbunatatire. Tinet-o tot asa!

    Reply
  22. Andra :) says

    November 30, 2016 at 9:02 am

    La mulți ani! Îmi place că ai rețete variate pe blog, de la preparate simple până la unele complicate. Citesc cu plăcere și interviurile tale cu alți bloggeri culinari :)

    Am dat like cu profilul Ada Kale.

    Reply
  23. Cristina Dragomir says

    November 29, 2016 at 10:21 pm

    La multi ani! Am dat like si recenzie cu numele Cristina Dragomir.

    La nivel de continut eu n-as schimba nimic. La aspect, as alege alt font. Nu stiu de ce dar asta mi se pare car greu de citit.

    Reply
    • Claudia V says

      November 29, 2016 at 10:38 pm

      Multumesc!
      Drept sa zic nici mie nu imi place fontul dar asa e tema facuta :(
      Mie imi plac fonturile mai mari, mai clare, mai usor de citit.
      Cine stie, poate anul viitor voi reusi sa investesc intr-o alta tema, ceva mai profi…
      Multumesc pentru sugestie, Cristina :)

      Reply
  24. Maria Elena says

    November 29, 2016 at 7:53 pm

    Sunt fan Solaris de foarte mult timp. :)
    Am dat 5 stele de foaarte mult timp, nici eu nu mai stiu de cand ;)pentru ca imi place foarte mult ceea ce este pe pagina.
    Pe facebook sunt Maria Elena.
    Am dat si share, sa afle cat mai multa lume de acest concurs: https://www.facebook.com/hellen2011/posts/1351256778231890?pnref=story
    Imi place foarte mult cum explici retetele, pas cu pas..asa ca iti doresc muuulti ani inainte !!! :) :*

    Reply
  25. Crivat Madalina says

    November 29, 2016 at 5:33 pm

    Pentru ca eu tin posturile de peste an imi esti f utila , mai ales cu chiftelutele de post , de altfel si dulciurile de craciun sau friptura de paste de pui excelenta …As dori sa invat sa fac paine dupa reteta ta , mai multe retete despre si cu panificatie pt invatacei ca si mine :))
    Cont fb : Crivat Madalina Georgiana

    Reply
    • Claudia V says

      November 29, 2016 at 7:38 pm

      Da, la capitolul paine nu stau bine :))) Am doua retete parca si cam atat. Desi noi facem des in casa :)

      Reply
  26. Alexandra Ali says

    November 29, 2016 at 3:18 pm

    Share-ul: https://www.facebook.com/alexandra.ali.7739/posts/583341065192388

    La multi ani blogului, La multi ani tie, Claudia! Multumesc pentru retete si pentru tentatii, uneori devine frustrant in sensul bun si ma apuc sa mai pregatesc si eu cate ceva :)))) Imi plac ca sunt de toate pentru toti si toate gusturile, de la simple la mai complicate, de la romanesti la bucataria internationala.

    Fan Solaris sunt de cand au aparut condimentele si mirodeniile. De obicei, acestea le folosesc eu.

    Mie imi place pana in prezent site-ul tau pentru ca e aerat, culorile nu iti ranesc ochii. In schimb, ce as vrea este este sa apara mai multe poze la retete, la bunatatile acelea pe care le pregatesti si cu care ne tot tentezi.

    Reply
  27. Frunza Cristina says

    November 29, 2016 at 2:48 pm

    Particip.
    Pe facebook sunt Cristina Cris.
    La multi ani Lecturi si Arome si la cat mai multe retete frumoase. Sunteti o adevarata sursa de inspiratie!

    Reply
  28. Frunza Cristina says

    November 29, 2016 at 2:44 pm

    Particip.
    Pe facebook sunt Cristina Cris.
    La multi ani Lecturi si Arome si la cat mai multe retete frumoase! Sunteti o adevarata sursa de inspiratie!

    Reply
  29. Lacramioara Baltag says

    November 29, 2016 at 2:25 pm

    Buna. La multi ani blogului, care de ceva vreme e sursa de inspiratie in multe retete gatite de mine familiei! 5 stelute am dat mai demult..sincer nu mai stiu..probabil intr-o cautare de retete finalizata cu succes!
    Pe FB sunt cu numele de Lacra Lacry
    Imi place blogul tau si mi-a placut de la bun inceput felul in care sunt explicate retetele, modul in care sunt prezentate si faptul ca gasesc si multe retete de post. Asa ca..tine-o tot asa ;)

    Reply
  30. Claudia V says

    November 29, 2016 at 2:02 pm

    daaaaa

    Reply
  31. Lubita says

    November 29, 2016 at 12:11 pm

    Asa cum am spus si in recenzie,te urmaresc de ceva vreme,sunt chiar abonata si tot ce postezi imi apare pe yahoo,am si pregatit cate ceva din retetele tale delicioase pentru care iti multumesc!acum nu pot sa-ti spun decat felicitari pentru ceea ce faci,la multi ani si succes pe termen nelimitat!
    FB-Lubita Iancu
    e-mail: lulucea05@yahoo.com

    Reply
    • Claudia V says

      November 29, 2016 at 12:12 pm

      Multumesc, Lubita! :)

      Reply
  32. Camelia says

    November 29, 2016 at 10:26 am

    Urmaresc cu mare placere si apreciez munca si efortul tau.
    Sa-ti amintesc faptul ca te-am descoperit cand “imi ardea sufletul”, eu fiind plecata din tara si aveam nevoie de reteta pentru pascuta de Paste, reteta ce mi-ai oferit-o cu amabilitate maxima….
    Si uite asa, datorita tie si blogului tau, fetita mea care are 16 ani abia impliniti, a pregatit 8 pascute cu smantana, 4 pentru ei acasa si 4 pentru mamica mea, care pe atunci…era aici…cu noi, acum odihnindu-se la Doamne Doamne….
    Da, iti multumesc pentru tot, pentru ca existi si pentru promtitudinea si amabilitatea pe care le detii, Mana de Om ce esti!

    Reply
    • Claudia V says

      November 29, 2016 at 10:36 am

      Camelia… am ramas fara cuvinte! <3
      Daca as fi ales ca si criteriu de acordare a premiului cel mai emotionant comentariu ai fi fost castigatoare!
      Iti pumnii ca sa fie norocul de partea ta :)

      Reply
  33. Maria Escu says

    November 29, 2016 at 10:19 am

    La cat mai multi ani frumosi si bogati in articole si felicitari pentru tot ce ai realizat pana acum.
    Te-am aflat recent (as fi preferat mult mai devreem…) si imi place ceea ce citesc pe blogul tau. Momentan, nu am ce sugestii sa iti dau dar sunt sigura ca vei gasi mereu sa scrii articole inspirationale si benefice tuturor cititorilor tai. Acum, in perioada postului, am gasit o multime de retete frumoase si usoare si ma bucur tare mult caci eram in pana de idei si doream putina diversitate si sanatate in farfurie.

    Reply
  34. ghelbere elena says

    November 29, 2016 at 9:49 am

    La multi ani deliciosi blogului si sanatosi tie! Retete ca mai diverse si sanatoase. Uite vine Craciunul si as vrea sa aflu cum pot prepara cea mai delicioasa slaninuta.

    Reply
    • ghelbere elena says

      November 29, 2016 at 9:50 am

      FB Elena Ghelbere, email elenaghelbere@yahoo.com

      Reply
    • Claudia V says

      November 29, 2016 at 9:58 am

      Multumesc, Elena! Nu stiu care ar fi cea mai delicioasa slaninuta dar tocmai am publicat o reteta pe blog.
      https://lecturisiarome.ro/2016/11/slanina-afumata-de-casa/
      E reteta unor gospodari din zona mea, iar slanina pe care o vezi in poze este cea facuta chiar de ei. :)

      Reply
    • ghelbere elena says

      December 4, 2016 at 1:52 pm

      particip

      Reply
  35. Mihaela says

    November 29, 2016 at 8:30 am

    La multi ani plini de inspiratie! M-am inscris si eu pentru ca imi plac mult produsele Solaris.
    FB: Rodica Mihaela

    Reply
  36. Sidy says

    November 29, 2016 at 8:15 am

    LA MULTI ANI deliciosi si frumosi blogului tau !
    Si la cat mai multe retete delicioase cu care sa ne rasfeti si pe noi.
    Un blog de nota 10 , in care gasesti cam tot ceea ce vrei sa prepari pentru cei dragi tie.
    Si un concurs pe masura, la care particip cu drag…

    Reply
  37. corina says

    November 29, 2016 at 6:35 am

    Buna dimineata, Claudia! Si La multi ani blogului si tie :) sa fii sanatoasa si sa duci mai departe blogul multi ani de-acum incolo. Pentru mine e o adevarata salvare blogul tau, dar cred ca deja stii asta ;) asa ca particip si eu cu drag la concurs. :*

    Reply
  38. Monika Erzsebet says

    November 29, 2016 at 1:28 am

    particip
    Imi place totul la blogul tau.

    Reply
  39. Cristian Mino says

    November 29, 2016 at 12:51 am

    Doresc sa particip pentru ca chiar au produse minunate cei de la solaris .Blogul este super , la multi ani ! ….retete cat mai sanatoase si diverse pentru viitor .

    Reply
  40. Anca says

    November 28, 2016 at 8:37 pm

    La multi ani inspirati cu retete delicioase! Iti urmaresc blogul inca de la inceput si meriti toata recunoasterea pentru pasiunea si seriozitatea pe care le-ai acordat pasiunii tale! Lecturez si savurez aroma fiecarei postari!?

    Reply
    • Claudia V says

      November 28, 2016 at 8:57 pm

      Multumesc Anca! :)

      Reply
  41. Avram Iuliana Florentina says

    November 28, 2016 at 8:07 pm

    La multi ani frumosi,deliciosi si mult succes pe mai departe.Continua asa si munca ta va fi,cu siguranta,rasplatita.
    Astept retete de prajituri dar si retete simple si rapide ;)

    Reply
    • Claudia V says

      November 28, 2016 at 8:14 pm

      Multumesc! <3

      Reply
  42. Irina says

    November 28, 2016 at 6:17 pm

    La multi ani!

    Un blog cu ff multe retete atat de sarbatori cat si de zi cu zi. Il recomand cu drag

    Multumim pt concurs

    Irina Marin

    Reply
    • Irina says

      November 28, 2016 at 6:18 pm

      Participam si noi la concurs :)

      Reply
  43. Dobre Mihaela says

    November 28, 2016 at 5:32 pm

    particip
    imi place ca blogul este scris pe intelesul tuturor și ca aici gasesc multe retete de post
    succes in continuare!

    facebook ela dobre
    mail eladobre@gmail.com

    Reply
  44. Cristina Toth says

    November 28, 2016 at 5:20 pm

    La multi ani blog frumos! Felicitari din suflet pentru ceea ce faci si iti doresc sa ai realizari si satisfactii pe masura pasiunii si muncii tale. :)

    Reply
    • Claudia V says

      November 28, 2016 at 5:27 pm

      Multumesc, Cristina! :)

      Reply
  45. Laura says

    November 28, 2016 at 5:06 pm

    Multe felicitari, Claudia, si la mai mare! Ce ne faci bun?

    Reply
    • Claudia V says

      November 28, 2016 at 5:26 pm

      Multumesc! :) Ei…. e surpriza ;) Sper sa va placa :)))

      Reply
  46. irirna says

    November 28, 2016 at 4:51 pm

    Particip!Eu mă uit zilnic “după tine”pe fb să văd ce bunatâți gatesc!Vegan ptr mine,”normal”ptr familie!?Să ne trăiești !

    Reply
    • Claudia V says

      November 28, 2016 at 4:54 pm

      <3 Ma bucur! :)) Cam asa e si pe la mine, meniul impartit. Cam cum e si pe blog. Gasesti de toate :)))

      Reply
  47. Iulia S. says

    November 28, 2016 at 4:20 pm

    La multi ani, Lecturi si Arome! Sa cresti frumos si sa fii in continuare inspiratia noastra in bucatarie! Si eu sunt printre primii fani ai blogului si fan Solaris de o multime de vreme :)

    Reply
    • Claudia V says

      November 28, 2016 at 4:54 pm

      Multumesc, Iuliana! :)

      Reply
  48. Anca Ghimici Boghean says

    November 28, 2016 at 3:16 pm

    PARTICIP!!!! Imi plac retetele cum sunt explicate, dar si cum sunt prezentate!

    Reply
    • Claudia V says

      November 28, 2016 at 4:55 pm

      Ma bucur! :)

      Reply
  49. Iuliana says

    November 28, 2016 at 3:15 pm

    Hehe, azi e sarbatoare! La multi ani frumosi draga, Lecturi si Arome, iar tie, Claudia felicitari pentru tot ce ai construit aici!
    Sunt fan Lecturi si Arome cred ca din prima lui zi de existenta, iar fan Solaris….nici nu mai stiu de cand, parca dintotdeauna :)

    Reply
  50. Valavanis Cera says

    November 30, 2016 at 5:44 pm

    mi-au atras atentia bunatatile care le faceti,cremele pt torturi,simple,explicate pas cu pas.Doresc sa particip si eu la concurs cu toate ca locuiesc in strainatate.La multi ani,felicitari,va admir.Valavanis Cera.

    Reply
  51. Claudia V says

    November 30, 2016 at 5:53 pm

    Multumesc mult, Cera! Poti locui in strainatate si sa primesti premiul aici in caz ca norocul va fi de partea ta :)

    Reply

Trackbacks

  1. Dar de la Mos Nicolae: ebook gratis cu retete de fursecuri - Lecturi si Arome says:
    December 6, 2016 at 3:19 pm

    […] spuneam si saptamana trecuta, cand am lansat concursul aniversar – vezi aici detalii si inscriere – acum 3 ani, tot de Mos Nicolae, se lansa oficial blogul ”Lecturi si Arome”. Sarbatorim […]

    Reply
  2. Carte online de bucate - luna noiembrie 2016 - Lecturi si Arome says:
    November 30, 2016 at 7:15 am

    […] Ultima zi de noiembrie aduce cu ea, pe de o parte traditionala deja carte de bucate a lunii dar si sarbatorirea a 3 ani de cand se gateste in bucataria ”Lecturi si Arome”. Trei ani pe care il serbam cu un concurs pe blog inceput chiar de ieri si la care te invit si pe tine sa te inscrii, daca nu ai facut-o deja – ai aici detalii. […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • Blanșarea legumelor. Ce înseamnă și cum se face. February 6, 2023
  • 10 retete de prăjituri cu mascarpone. Delicioase și ușor de făcut! February 4, 2023
  • 8 sfaturi practice pentru a găti minimalist January 23, 2023

Archives

November 2016
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
« Oct   Dec »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316