• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome




  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • vegane (de post)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

July 11, 2014 · 4 Comments

Salata cu branza Camembert

Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut· Salate/Garnituri

Spune si altora!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

salata cu branza Camembert

Cred ca cea mai cunoscuta reteta cu branza Camembert este cea de Camembert en croute, in traducere, Camembert in crusta. Adica branza se inveleste intr-un aluat, de cele mai multe ori de patiserie dupa care se pune in cuptor pentru cateva minut, cat ii sunt suficiente aluatului sa se coaca iar branzei sa se topeasca. Ceva de genul asta este si reteta de clatite cu branza Camembert si sos de portocale pe care o stiti deja.

Ei bine, aceasta cunoscuta branza fratuzeasca se poate consuma foarte bine si combinata pur si simplu cu legume intr-o savuroasa salata cu branza Camembert. O salata de vara, cu rosii si castraveti poate fi usor transformata intr-un fel de mancare delicios si gustos care aduna in el aromele verii si savoarea branzeturilor rafinte frantuzesti. Trebuie doar sa incercati. Nimic mai mult ;)

Reteta de salata cu branza Camembert

  • Ingrediente salata cu branza Camembert:salata cu branza Camembert

50 grame de branza camembert
doua rosii
doi morcovi mici
o jumatate de ardei kapia rosu
un castravete mediu
o jumatate de ceapa rosie
doua/trei linguri de boabe de porumb
o mana de patrunjel verde
lamaie, sare, ulei de masline

  • Mod de preparare salata cu branza Camembert:
  1. Spalam si curatam legumele
  2. Taiem morcovii, castravetele, rosiile, ceapa si ardeiul fasii subtiri
  3. Taiem bucati cat mai mici branza Camembert. O putem curata de coaja sau nu in functie de gusturi
  4. Intr-un castron punem toate legumele, adaugam doua linguri de porumb din conserva si branza Camembert
  5. Separat facem dresing-ul pentru salata amestecand doua linguri de ulei cu o lingura de zeama de lamaie si sare si il turnam peste salata
  6. Amestecam totul bine si servim ca fel principal sau ca si garnitura
  • Tips&Trics

Pentru a taia mai usor branza Camembert folositi un cutit umed.

Pofta buna sa aveti!


Spune si altora!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
« Inghetata raw vegan de ciocolata
Galette cu branza Brie si ceapa caramelizata »

Comments

  1. Iuliana says

    July 11, 2014 at 7:17 am

    Dau o fuga pana la Penny de langa birou si daca au Camembert, exact salata asta va fi pranzul meu de azi :) Multumesc pentru idee!

    Reply
    • Claudia V says

      July 11, 2014 at 8:00 am

      Cu placere! Ma bucur ca ti-am putut si de ajutor ;)
      Pofta buna sa ai! :)

      Reply

Trackbacks

  1. Somon in crusta de ierburi aromatice cu cartofi si sos camembert says:
    December 29, 2014 at 2:51 pm

    […] inclus in meniul nostru o reteta de somon in crusta de ierburi aromatice cu garnitura de cartofi si sos camembert. E un deliciu, va […]

    Reply
  2. Rulouri din bacon cu smochine caramelizate si Camembert says:
    September 16, 2014 at 3:14 am

    […] smochine violet opt felii de bacon crud si afumat patru feliute de branza Camembert o jumatate de lingurita de zahar brun o lingura de ulei de masline o varf de cutit de piper rosu […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • Paste cu brânză de vaci la cuptor March 2, 2021
  • Ostropel de pui. Cea mai simplă mâncare de pui cu sos de roșii February 24, 2021
  • Ciuperci la tigaie cu ceapă și usturoi. Rețetă DE POST! February 17, 2021

Archives

July 2014
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« Jun   Aug »

Copyright © 2021 · captivating theme by Restored 316