Cum mi-au mai ramas cateva linguri de mousse de ciocolata alba pe care l-am facut pentru a-l pune peste capsuni mi-a venit ideea sa merg mai departe cu combinatia dintre ele si gandul m-a dus la o reteta de supa rece de capsuni cum am vazut in niste retete de pe net.
Supa asta rece de capsuni este de fapt un smoothie insa ea se poate face in mai multe feluri si ce mi s-a parut interesant, dar inca nu am testat este ca in unele variante se adauga vin. Eu as fi facut varianta cu vin dar cum din supa asta mai mult mananca cel mic am lasat pe alta data testarea acestei retete si am improvizat cu ce aveam prin casa. Nu va mai spun ce incantat a fost copilul meu de ea si cat am fost eu de incantata pentru ca am gasit o metoda de a-l convinge sa consume kefir ;)
Ingrediente supa rece de capsuni:
- 300 grame de capsuni
- patru linguri de mousse de ciocolata alba
- un pahar de kefir (100 grame)
- o ramurica de menta proaspata
- un varf de cutit de scortisoara
Mod de preparare supa rece de capsuni:
- Spalam bine si curatam de codite capsunile.
- Punem in blender capsunile, kefirul, scortisoara si mousse-ul de ciocolata si le amestecam bine.
- Turnam continutul intr-un vas, adaugam si ramurica de menta si lasam la frigider pentru macar o ora.
- Inainte de a o servi scoatem ramurica de menta si turnam continutul in pahare.
- Servim rece si cu pofta!
Pofta buna sa aveti!
Daca ti-a placut reteta, distribuie ca sa afle si prietenii tai!
imi place supa asta!
si mie dar cred ca mai interesanta e cu vin ;)