• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

February 8, 2015 · Leave a Comment

Concurs de februarie – “Gateste sanatos in vase de yena”

Concursuri/provocari

Spune si altora!
       

Unul dintre marele avantaj al folosirii la gatit a unor vase de yena este ca acestea furnizeaza o distribuire uniforma a caldurii in timpul procesului de preparare termica a mancarii. Astfel, mancarea preparata termic va fi mai sanatoasa si mai gustoasa. In plus, transparenta sticlei permite ca procesul de preparare a mancarii sa fie vizibil si usor de observat.

Vasele de yena se gasesc in diferite forme si pot fi folosite pentru a prepara mancaruri cum sunt musacaua, lasagna, fripturile, diferite garnituri, pestele, chiar si pizza si deserturi cum ar fi diferite prajituri, cheesecake, cozonac, budinci, etc. Acestea pot fi folosite atat in cuptorul cu gaze cat si in cuptorul electric si in cel cu microunde si pot fi spalate si in masina de spalat vase.poza concurs yena

Buun, acum ca v-am spus pe scurt cateva cuvinte despre avantajele folosirii vaselor de yena, sa va spun si motivul pentru ca am facut asta. Acesta e unul simplu. Am o mica surpriza pentru voi, numai buna de savurat langa cafeaua de duminica dimineata ;)

Incepand de astazi si pana duminica viitoare, o sa fie in desfasurare, pe site, un concurs sponsorizat de un nou prieten virtual, yena.ro, distribuitor, asa cum v-ati dat seama, de vase de yena. Daca intrati in magazinul virtual veti putea vedea si apoi, de ce nu, alege, dintre multitudinea de vase de yena, de toate formele si pentru tot felul de utilizari pe cel ce va place sau va este de folos.

Insa pana una alta eu va recomand sa va inscrieti la concurs si unul dintre aceste vase, cu putin noroc poate poposi in bucataria voastra ca ajutor de nadejde la pregatit cozonaci, drob, paine, chec, budinca, tiramisu, etc.

Premiul concursului:

o tava pentru cozonac din yena, cu capacitatea de 1,5 litri
*(poate fi vazuta in poza de mai jos)

vas yena

Conditiile de concurs:

1. sa dai like si share public la poza de concurs  (adică AICI)

2. sa dai like la pagina de Facebook a sponsorului “yena.ro” (adica AICI)

3. sa dai like la pagina de Facebook Lecturi si Arome (adica AICI)

4. sa lasi aici, pe blog, un comentariu in care sa scrii, numele contului de Facebook cu care participi la concurs, link-ul care arata ca ai distribuit poza de concurs si sa ne spui cate produse sunt in categoria “Set vase yena” din site-ul sponsorului, yena.ro.

Alte mentiuni:
  • orice comentariu lasat pe Facebook nu se va lua in considerare pentru inscrierea la concurs
  • neindeplinirea tuturor celor 4 conditii de mai sus atrage dupa sine eliminarea din concurs
  • concursul se desfasoara in perioada 08.02.2015 – 15.02.2015, ora 24,00
  • tragerea la sorti a numelui castigator se va efectua cu ajutorul random.org, si acesta va fi anuntat pe site si pe pagina de Facebook in data de 16.02.2015
  • premiile vor fi expediate de catre sponsor numai pe teritoriul Romaniei. Daca va aflati in afara tarii si ati castigat, sunteti rugati sa furnizati o adresa din Romania, pentru a intra in posesia premiilor.

Succes la concurs!

Nota: comentariile sunt supuse moderarii deci nu vor aparea pe site imediat ci dupa aprobare


Spune si altora!
       
 
      
« Trei tipuri de seminte si beneficiile lor
Cum sa faci frisca batuta din smantana si/sau crema Chantilly »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • Blanșarea legumelor. Ce înseamnă și cum se face. February 6, 2023
  • 10 retete de prăjituri cu mascarpone. Delicioase și ușor de făcut! February 4, 2023
  • 8 sfaturi practice pentru a găti minimalist January 23, 2023

Archives

February 2015
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
« Jan   Mar »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316