• Despre Lecturi si Arome
  • Activitate online si offline
  • Colaboratori
  • Politica Cookies
    • Politica de confidențialitate

Lecturi si Arome



  • Prima pagina
  • Retete Video
  • Retete pe categorii
    • cu carne
    • cu peste/fructe de mare
    • Rețete ovo-lacto-vegetariene ușor de făcut
    • De post (vegan)
    • raw vegane (fara foc)
    • Carte de bucate lunara
  • Deserturi
    • Prajituri
    • Torturi
    • Aluaturi/Placinte
    • Briose/Muffins
    • Tarte
    • Fursecuri/biscuiti
    • Inghetate
    • Deserturi speciale
  • Aperitive
  • Feluri de baza
  • Supe/Ciorbe
  • Conserve pentru iarna
  • Salate/Garnituri
  • Bauturi
  • Mic dejun
  • Idei Practice
    • Stil de viata
      • De vorba cu…
      • Concursuri/provocari
      • Retete testate de voi
  • Recenzii

April 9, 2014 · Leave a Comment

Mancare de ciuperci cu frunze de gulie si leurda

De post (vegan)· Feluri de baza

Spune si altora!
       

mancare de ciuperci Cand am facut guliile umplute cu quinoa am cautat sa aflu daca frunzele de gulie nu pot si ele sa fie gatite. Am aflat ca se pot consuma in diferite sucuri raw insa mie mi-a venit ideea sa le combim cu niste ciuperci si asa a luat nastere reteta de astazi de mancare de ciuperci cu frunze de gulie. Cum e si sezonul in care leurda este peste tot in piata nu putea pierde ocazia sa nu adaug si cateva frunze din aceasta atat de sanatoasa planta. Reteta de astazi este deci cat se poate de simpla, usor de facut si gustoasa zic eu ;)

Reteta de mancare de ciuperci cu frunze de gulie si leurda

  • Ingrediente mancare de ciuperci cu frunze de gulie si leurda:

frunzele de la doua guliimancare de ciuperci
o mana de frunze de leurda
o ceapa
o lingura, doua de ulei
300 grame de ciuperci champignon
doua,trei linguri de bulion
o cana cu apa
sare,piper dupa gust

  • Mod de preparare mancare de ciuperci cu frunze de gulie si leurda:
  1. Spalam si taiem frunzele de gulie scotand pe cat posibil nervurile mari care raman tari la fiert.
  2. Curatam ciupercile si le taiem bucati cat de mari vrem.
  3. Spalam si tocam marunt si leurda
  4. Tocam ceapa si o adaugam intr-o tigaie in care am incins in prealabil cele doua linguri de ulei.Lasam o jumatate de minut amestecand bine si adaugam frunzele de gulie si jumatate de cana de apa.Lasam sa fiarba la foc mic.
  5. Dupa zece minute adaugam leurda tocata si ciupercile.
  6. Punem si restul de apa si bulionul.
  7. Lasam sa fiarba un sfert de ora-20 de minute sau pana cand scade apa si se fac ciupercile.
  8. Potrivim de sare si piper si consumam simplu fel principal sau ca si garnitura.

Pofta buna sa aveti!


Spune si altora!
       
 
      
« Cat costa sa ai un stil de viata vegetarian?
Patru idei pentru decorarea mesei festive de Pasti »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Urmareste-ma si aici

Ultimele retete

  • Blanșarea legumelor. Ce înseamnă și cum se face. February 6, 2023
  • 10 retete de prăjituri cu mascarpone. Delicioase și ușor de făcut! February 4, 2023
  • 8 sfaturi practice pentru a găti minimalist January 23, 2023

Archives

April 2014
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
« Mar   May »

Copyright © 2023 · captivating theme by Restored 316