Musaca de cartofi cu carne tocată de porc
Autor: 
Recipe type: Fel de baza
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 9 portii
 
Ingrediente
  • 1 kilogram de cartofi fierți în prealabil
  • 500 grame de carne tocată de porc
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de smântână
  • 250 grame de suc de roșii
  • 1 ou
  • o lingură cu sare (sau după gust)
  • ¼ linguriță piper (sau după gust)
  • o mână de pătrunjel tocat mărunt
  • pentru sosul de deasupra
  • o lingură de smântână
  • 2-3 linguri de suc de roșii
  • 50 grame de cașcaval ras
  • pentru uns tava
  • o lingură cu ulei
  • 1 lingură cu pesmet
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2020/05/musaca-de-cartofi-cu-carne-tocata-de-porc/