Pasca cu smântână și ciocolată
Autor: 
Recipe type: Dessert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: o portie
 
Ingrediente
  • - blat de pandispan
  • 3 ouă mari
  • 50 grame de zahăr
  • 90 grame de făină
  • 2 linguri de ulei
  • un sfert de linguriță cu sare
  • o linguriță cu esență de vanilie
  • -pentru crema de smântână
  • 500 grame de smântână cu 20% grăsime
  • 100 grame de zahăr
  • 90 grame de făină albă de grâu
  • un vârf de cuțit cu sare
  • o linguriță cu esență de vanilie
  • 4 ouă mici
  • -pentru crema de ciocolată
  • 100 grame de smântână pentru frișcă
  • 100 grame de ciocolată
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2020/04/pasca-cu-smantana-si-ciocolata/