Tort vegan cu dulceață de căpșuni și glazură de ciocolată
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 12 portii
 
Ingrediente
  • 220 de făină albă de grâu
  • 300 ml apă
  • 10 grame de Nesquick sau ness (dacă nu aveți copii)
  • 100 grame de zahăr
  • 75 ml de ulei de floarea soarelui
  • 20 grame de cacao
  • 50 grame de gem (dulceață) de căpșuni
  • ½ linguriță cu oțet
  • 1 linguriță cu praf de copt
  • 1 linguriță cu bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță de esență de vanilie
  • Nota:dacă nu aveti ness sau Nesquick puteți să folosit 300 ml de cafea concentrată
  • Pentru glazură:
  • 50 de grame de apă
  • 50 de grame de zahăr
  • o lingură cu vârf de pudră de roșcove
  • o lingură de unt de cocos
  • Gem (dulceață) pentru pus între blaturi
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2020/03/tort-vegan-cu-dulceata-si-glazura-de-ciocolata/