Tort bulgare de zăpadă (FĂRĂ coacere)
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Total time: 
Serves: 8 portii
 
Ingrediente
  • - pentru interior
  • o jumătate de panettone (aprox 400 grame)
  • 250 grame de mascarpone
  • 550 grame de smântână pentru frișcă de 20% grăsime
  • 2-3 linguri de zahăr pudră (sau după gust)
  • 10 grame de gelatină granule
  • 40 grame de apă
  • un compot de fructe tropicale (sau alt compot după preferință)
  • o linguriță cu esență de vanilie
  • - pentru exterior
  • 400 grame de smântână pentru frișcă cu 30% grăsime
  • 1-2 linguri de zahăr pudră (sau după gust)
  • o linguriță cu esență de vanilie
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2020/01/tort-bulgare-de-zapada-fara-coacere/