Alivancă cu ricotta și-un sos de ardei cu smântână
Autor: 
Recipe type: Aperitiv
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: o portie
 
Ingrediente
  • 150 brânză Gorgonzola
  • 150 grame de smântână cu 12% grăsime
  • 250 grame de ricotta
  • 250 grame de chefir
  • 5 ouă
  • 50 grame de unt cu 82% grăsime
  • 20 grame de mărar
  • 150 grame de făină albă de grâu
  • 100 grame de făină de porumb
  • un sfert de linguriță cu sare sau după gust
  • pentru sosul de smântână
  • 150 de grame de smântână cu 20% grăsime
  • 100 grame de ardei copt
  • un cățel de usturoi
  • un sfert de linguriță de boia de ardei iute
  • sare după gust
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2019/08/alivanca-cu-ricotta-si-un-sos-de-ardei-cu-smantana/