Tocinei din cartofi dulci serviți cu brânză și somon
Autor: 
Recipe type: Aperitiv
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 6 portii
 
Ingrediente
  • 500 grame de cartofi dulci
  • 500 grame de cartofi obișnuiti (albi sau roz)
  • o linguriță cu sare
  • o linguriță cu condimente pentru carfofi prăjiți
  • 3 ouă medii
  • 100 grame de făină albă de grâu
  • la cuptor pentru 40 minute
  • dupa ce se racesc ii tai rotunduri
  • pentru crema de brânză
  • 100 grame de cremă de brânză
  • 50 grame de Gorgonzola
  • 50 grame de iaurt grecesc
  • 150 grame de somon afumat
  • ruccola
  • 2-3 linguri de zeamă de lămâie
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2019/09/tocinei-din-cartofi-dulci-serviti-cu-branza-si-somon/