Tort de morcovi cu nuci și cremă de mascarpone
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 12 portii
 
Ingrediente
  • - pentru blat
  • 4 ouă
  • 120 grame zahar
  • 75 grame nucă măcinată
  • 75 ml ulei
  • 200 grame de făină
  • 200 grame de morcov ras pe răzătoarea mică
  • 10 grame de praf de copt
  • un vârf de cuțit cu nucșoară
  • un vârf de cuțit cu pudră de ghimbir
  • un vârf de cuțit cu scorțișoară
  • - pentru cremă
  • 250 grame de mascarpone
  • 400 grame de smântână pentru frișcă cu 30% grăsime
  • 2-3 linguri cu zahăr pudră
  • o linguriță cu esență de vanilie
  • - pentru decor
  • colorant alimentar, ouă mici de ciocolată, frunzulițe de mentă
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2019/04/tort-de-morcovi-cu-nuci-si-crema-de-mascarpone/