Cotlet de porc la cuptor cu vin. Rețetă de friptură fragedă și gustoasă
Autor: 
Recipe type: Fel de baza
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 6 portii
 
Ingrediente
  • 1.5 kg de cotlet fără os (bucată întreagă)
  • 1+ ½ linguriță cu sare roz de Himalaya
  • 1 linguriță cu piper boabe (eu am avut de 3 culori - roșu, negru și alb)
  • ¼ linguriță cu boia dulce de ardei
  • 1 linguriță cu rozmarin uscat
  • ¼ linguriță cu lemongrass (opțional)
  • 3 căței de usturoi
  • 75 ml vin alb
  • 2 linguri de ulei de măsline
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2019/03/cotlet-de-porc-la-cuptor-cu-vin-reteta-de-friptura-frageda-si-gustoasa/