Gulaș cu carne de porc (tocană ardelenească)
Autor: 
Recipe type: Fel de bază
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 6 portii
 
Ingrediente
  • 500 grame de carne de porc
  • 500 grame de cartofi roz
  • 2 linguri de untură de porc (sau 100 ml ulei)
  • 1 lingură de boia de ardei dulce
  • ¼ linguriță de boia de ardei iute
  • 2 căței de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov mare
  • 300 ml suc de roșii
  • 2 linguri de pastă de ardei făcută în casă
  • o lingură de vegeta naturală de la Solaris
  • patrunjel
  • sare
  • 2 litri de apă
  • Ingrediente pentru găluște
  • 1 ou
  • 80 grame de făină albă
  • un vârf de cuțit cu sare
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2019/02/gulas-cu-carne-de-porc-tocana-ardeleneasca/