Gulaș cu carne de porc (tocană ardelenească)
Autor: Claudia
Recipe type: Fel de bază
Cuisine: Romaneasca
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 6 portii
- 500 grame de carne de porc
- 500 grame de cartofi roz
- 2 linguri de untură de porc (sau 100 ml ulei)
- 1 lingură de boia de ardei dulce
- ¼ linguriță de boia de ardei iute
- 2 căței de usturoi
- 2 cepe mari
- 1 morcov mare
- 300 ml suc de roșii
- 2 linguri de pastă de ardei făcută în casă
- o lingură de vegeta naturală de la Solaris
- patrunjel
- sare
- 2 litri de apă
- Ingrediente pentru găluște
- 1 ou
- 80 grame de făină albă
- un vârf de cuțit cu sare
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2019/02/gulas-cu-carne-de-porc-tocana-ardeleneasca/
3.5.3251