Balotină de pui cu goji și garnitură de risotto cu Gorzonzola
Autor: 
Recipe type: Fel de bază
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 4 portii
 
Ingrediente
  • 4 ciocanele (pulpe inferioare) de pui
  • 100 grame de bacon crud uscat
  • o legătură de pătrunjel
  • 50 de grame de Goji (sau merișoare)
  • 50 ml de vin roșu
  • 50 de grame de nuci
  • sare, piper
  • pentru risotto
  • 150 grame de orez pentru risotto
  • 600 ml de supă clară de pui
  • 50 ml de lapte dulce
  • 75 de grame de gorgonzola
  • un morcov
  • 100 ml de ulei de măsline
  • pentru sosul de goji
  • 100 de grame de goji
  • 100 ml de vin roșu
  • pentru decor
  • o morcov mediu
  • fructe de goji
  • frunzulițe de pătrunjel
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2018/07/balotina-de-pui-cu-goji-si-garnitura-de-risotto-cu-gorzonzola/