Balotină de pui cu goji și garnitură de risotto cu Gorzonzola
Autor: Claudia
Recipe type: Fel de bază
Cuisine: Romaneasca
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4 portii
- 4 ciocanele (pulpe inferioare) de pui
- 100 grame de bacon crud uscat
- o legătură de pătrunjel
- 50 de grame de Goji (sau merișoare)
- 50 ml de vin roșu
- 50 de grame de nuci
- sare, piper
- pentru risotto
- 150 grame de orez pentru risotto
- 600 ml de supă clară de pui
- 50 ml de lapte dulce
- 75 de grame de gorgonzola
- un morcov
- 100 ml de ulei de măsline
- pentru sosul de goji
- 100 de grame de goji
- 100 ml de vin roșu
- pentru decor
- o morcov mediu
- fructe de goji
- frunzulițe de pătrunjel
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2018/07/balotina-de-pui-cu-goji-si-garnitura-de-risotto-cu-gorzonzola/
3.5.3251