Salată de sparanghel cu căpșuni și rucola
Autor: 
Recipe type: Salata
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2 portii
 
Ingrediente
  • 4-5 căpșuni
  • o jumătate de legătură de sparanghel verde
  • 25 de grame de nuci
  • o mână generoasă de rucola (50 de grame)
  • 25-30 de grame de brânză Gorgonzola
  • Pentru sotat sparanghelul
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • doi căței de usturoi
  • Pentru prăjit nucile
  • un vârf de cuțit cu sare roz de Himalaya
  • un vârf de cuțit cu zahăr brun
  • Pentru dressing
  • o lingură de ulei de măsline
  • o linguriță de oțet balsamic
  • un vârf de cuțit de zahăr brun (melasă)
  • un vârf de cuțit cu sare roz de Himalaya
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2018/05/salata-de-sparanghel-cu-capsuni-si-branza/