Prăjitură cu cremă de lapte și jeleu de fructe
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 12 portii
 
Ingrediente
  • blat din 3 oua
  • 3 ouă
  • 90 grame de făină albă de grâu
  • 15 grame de cacao
  • 70 grame de zahăr
  • un praf de sare
  • crema de lapte cu vanilie
  • 500 ml lapte dulce cu 1.5% grăsime
  • 50 grame de amidon
  • 100 grame de zahăr
  • 20 grame de zahăr vanilat
  • 100 grame de unt de 82% grăsime
  • 2 linguri de esență de vanilie
  • jeleu de portocale
  • 350 grame de suc de portocale (sau alt fruct ușor acrișor)
  • 20 de grame de amidon
  • 50 grame de zahăr (sau o lingură dacă folosiți suc de portocale)
  • Mod de preparare pentru rețeta de prăjitură cu cremă de lapte și portocale
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2018/05/prajitura-cu-crema-de-lapte-si-jeleu-de-fructe/