Prajitură Fanta - cu cremă de brânză și jeleu de portocale
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 24 portii
 
Ingrediente
  • pentru blat
  • 3 oua
  • 70 grame de zahăr
  • 2 pliculețe de zahăr vanilat
  • 90 grame de făină albă de grâu
  • 15 grame de cacao
  • o lingură de ulei
  • un vârf de cuțit cu sare
  • pentru crema de brânză
  • 200 grame de brânză de vaci
  • 250 grame de mascarpone
  • 150 grame de unt cu 80% grăsime
  • 120 de grame de zahăr pudră
  • o lingură de esență de vanilie
  • pentru jeleul de portocale
  • 550 grame suc
  • 40 amidon
  • 70 zahar
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2018/04/prajitura-fanta-cu-crema-de-branza-si-jeleu-de-portocale/