Cozonac de post cu nucă și rahat
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2 cozonaci
 
Ingrediente
  • 1250 grame de faină albă de grâu
  • 150 grame de zahar
  • zeama si coaja de la o lamaie și o portocală
  • o linguriță cu sare
  • 10 grame de praf de copt
  • o lingurita de turmeric macinat
  • 50 grame de drojdie proaspătă
  • 450 ml apă carbogazeificată
  • 150 grame de ulei
  • - pentru umplutură
  • 300 de grame de nucă
  • 100 de grame de zahăr
  • doua-trei linguri de cacao
  • esență de rom
  • 1 linguriță cu praf de copt
  • 50 de grame de faină
  • un pahar de apă
  • 500 grame de rahat
  • semințe de susan alb și negru (opțional)
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2018/02/cozonac-de-post-cu-nuca-si-rahat/