Prăjitură cu blat din albușuri și mousse de ciocolată (gluten free)
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 18 portii
 
Ingrediente
  • - pentru blat:
  • 8 albușuri
  • 200 grame de zahar
  • 200 grame de faina de migdale
  • 1 varf de cutit de sare
  • 30 grame de faina mix gluten dr. Schar
  • - pentru crema:
  • 200 smântână cu 20%
  • 5 grame de gelatină
  • 25 grame de apă
  • 3 ouă întregi
  • 75 zahăr
  • 400 lapte
  • 25 cacao
  • 25 faina fara gluten mix Dr. Schar
  • 1 linguriță de esență de vanilie
  • 250 grame de mascarpone
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2017/11/prajitura-cu-blat-din-albusuri-si-mousse-de-ciocolata-gluten-free/