Tort Raffaello cu crema de ciocolata alba
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: o portie
 
Ingrediente
pentru blat:
  • 250 grame de albusuri (8 albusuri aprox)
  • 150 grame de zahar
  • 100 grame de nuca de cocos
  • 40 grame de faina alba de grau
  • o lingura de esenta de vanilie
  • 25 grame de unt pentru uns tava
pentru crema:
  • 250 mascarpone
  • 150 ciocolata alba
  • 200 smantana 30%
  • esenta de vanilie
pentru insiropat:
  • 2 linguri de lapte de cocos
  • 100 ml de apa
  • o lingura de zahar
pentru bomboane:
  • patru linguri de nuca de cocos
pentru ornat:
  • doua linguri de nuca de cocos
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2016/11/tort-raffaello-cu-crema-de-ciocolata-alba/