Pasca cu aluat de pandispan si branza de vaci
Autor: 
Recipe type: Desert
Cuisine: Romaneasca
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: o portie
 
Ingrediente
  • - pentru pandispan
  • 100 ml sirop de trandafiri (sau sirop facut in casa din apa si zahar)
  • 3 oua
  • 45 ml ulei (4 linguri)
  • 100 grame de faina alba de grau
  • 7 grame de praf de copt ( o lingurita)
  • un varf de cutit de sare
  • o lingura de esenta de vanilie
  • - pentru crema de branza
  • 550 grame de branza de vaci bine scursa de zer
  • 3 oua
  • 100 grame de zahar
  • 30 de grame de faina alba de grau
  • coaja rasa de la o portocala bio
  • ½ lingurita cu sare
Instructions
Recipe by Lecturi si Arome at https://lecturisiarome.ro/2016/05/pasca-cu-aluat-de-pandispan/