Despre cum se prepara un mic dejun Kollath de la Solaris precum si despre beneficiile pe care consumul acestuia le aduce sanatatii noastre v-am vorbit deja saptamana trecuta. Si tot atunci v-am dat si o prima varianta de pregatire a acestuia si v-am spus ca mie personal mi-a placut foarte mult aceasta solutie microbiotica gasita de profesorul Werner Kollath care permite asimilarea cerealelor fara procesare termica si pe care cei de la Solaris-Belsug din natura ne-o propune intr-o forma usor de pregatit. Asa incat am incercat alte doua variante de pregatire a acestuia care noua (mie si membrilor familei mele) ni s-au parut foarte gustoase.
Va mai amintesc si faptul ca acest dejun Kollath nu se foloseste in combinatie cu lactate de origine animala si va scriu reteta pentru a doua varianta de pregatire a unui mic dejun Kollath de la Solaris, de data asta in combinatie cu un piure raw de piersici.
Reteta de mic dejun Kollath cu piure raw de piersici
- Ingrediente mic dejun Kollath cu piure raw de piersici
un pachet de “Dejun Kollath cu goji si pin”
apa plata
o lingura de fulgi de migdale
indulcitor natural dupa gust (optional)
doua piersici
un sfert de lingurita de cardamom
- Mod de preparare mic dejun Kollath cu piure raw de piersici
- puneti continutul pungutei cu grau macinat intr-un bol/vas de ceramica sau sticla
- adaugati apa plata cat sa acopere cu un deget graul maruntit din recipient
- puneti intr-un alt vas si partea cu fructe uscate si seminte din pachet si adaugati peste ele apa plata cat sa le cuprinda
- a doua zi dimineata inainte de a pregati micul dejun curatati de coaja piersicile, scoateti samburii si taiati-le bucati
- puneti bucatile de piersici in blender si pasati-le pana cand devin un piure
- combinati continutul celor doua boluri cu piureul raw de piersici
- adaugati cardamomul si indulcitorul natural dupa gust si amestecati continutul din vas
- presarati fulgii de migdale deasupra
- consumati imediat
Pofta buna sa aveti!
[…] de la Solaris, ca mi-a placut si ca pregatit cu el trei retete: varianta simpla (de baza), cu piure raw de piersici, cu mure si […]