Reteta de oua umplute este una des facuta la noi in casa in zile de sarbatoare. De obicei facem ouale umplute cu pateu de ficat dar astazi am incercat o combinatie noua si au iesit la fel de bune.
Reteta de oua umplute cu crema de urda
- Ingrediente oua umplute cu crema de urda
5 oua
5 linguri de crema de urda cu capere
2 linguri de maioneza
cateva fire de marar sau patrunjel pentru ornat
- Mod de preparare oua umplute cu crema de urda
- Punem ouale la fiert in apa rece cu un pic de sare si dupa ce apa incepe sa clocoteasca le lasam sa fiarba 10 minute.
- Cand sunt gata le scoatem din apa, le punem la racit si le curatam de coaja.
- Le taiem in doua jumatati, scoatem galbenusurile, le pasam si le amestecam cu crema de urda cu capere pe care o preparam ca aici.
- Umplem cu ajutorul unei lingurite jumatatile de albusuri cu crema nou formata.
- Le asezam pe o farfurie si turnam pe deasupra putină maioneza.
- Ornam cu frunze de patrunjel verde sau de marar si chiar cateva capere.
Pofta buna sa aveti!
stefy says
asta da aperitiv pentru masa de sarbatori!!!
Claudia V says
:) da, pai…incep pregatirile ;)
Ouale umplute sunt printre preferatele mele la zile de sarbatoare :)